tirsdag den 4. oktober 2011

Hvordan får man kæresten med i genbrug????

Jeg ved det faktisk ikke, men han ville meget gerne med i dag, og han har faktisk lidt næse for det. -altså når det lige er noget, som interesserer ham! Kæresten læser en del bøger, siden jeg har lært ham at kende, og det er især krimier og gyser han kan lide. Det er egentlig ret nemt at finde den slags bøger i genbrug, vi har bl.a. fundet et par Alfred Hitchcock bøger som er meget spændende. Tænker det er derfor han gerne vil med. I dag sprang han på hoved ned i kasserne med køkkenting (han er jo kok) og se hvad han fandt:


Det er jo Andersine!!!! iiih, er bare helt vild med den! -og made by Disney! Den er 13,5 x 10,5 cm... Der kan da blive nogle søde kager... -og det er bestemt ikke sidste gang han kommer med. Nu er det jo også ret nem, da genbrugen jo faktisk næsten er vores genbo...
- Jeg fandt da også lige lidt... Se dette stof, er det ikke fedt? er lidt vild med det, men har ikke en plan med det, -endnu...


Jeg er alene hjemme resten af dagen og aftenen, så tror jeg vild hygge med noget kreativt. Jeg skal snart til at tænke på julegaver, der er en del fra familien, som har ydret ønsker om hjemmelavet gaver. Det er jeg lidt beæret over, for synes jo ikke selv jeg er så god til mange af tingene endnu. Men nu vil jeg forsøge igen. Sidste år fik en det af familien også hjemmelavet gaver. Men alt med måde, ikke?! Derudover trænger Jensine vist også til lidt opmærksomhed;O)
Jeg har det vist med at personificere mange af de ting jeg omgiver mig med... Men mere om det en anden dag...

1 kommentar:

  1. Se det er lidt uhyggeligt du, for der var nemlig 2 stykker stof, da jeg valgte at købe mit :o)) og jeg har også genbrug ret tæt på ;o)
    Og minsandten om ikke også jeg bor i Herning :)

    Jeg har heller ingen planer med stoffet og som er mit allerførste retro fund!!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...