søndag den 2. oktober 2011

Bondemanden, han har altid travlt....

På sin bondegård... Jeg kan godt fornemme, at mange af de ting jeg lavet handler om bondegårdens dyr... hmmm, hvordan mon det kan være.
Nå, men i hvert fald blev jeg færdig med min lille hemmelighed. Vil gerne byde Maren-ko velkommen til verden!
Hun er lavet efter et mønster fra Stof og stil, og ellers har jeg brugt div. stofrester jeg har. Desuden har jeg lavet hendes næsebor om, så de er mere realistiske, ligeledes er halen lavet lidt om. -Og så har Maren selvfølgelig fået et "øremærke" i hvert øre, som køer jo skal have nu om dage!!!
I en af Marens fødder er der en plastikpose, én er det plastgranulat og de sidste to er fyldt med vat. Der er også plastik i maven og i ørene, så der er lidt at gå på opdagelse i.
Modtagerene af Maren er en venindes vidunderlige tvillingepar, som jeg tidligere også har lavet dette til. De skulle døbes i dag, i dette vidunderlige solskin! Den ene af drengene havde endda min gamle dåbskjole på, det var lidt sjovt. Jeg var selv med til at give ham den på,-det var han nu ikke så glad for! -Men han kunne nemt trøstes og overtales;O) Drengene sov forøvrigt gennem det meste af dåben!
De fik Maren i går, og hun blev godt modtaget i hendes nu familie, og blev da straks taget i brug!!! -Skønt

Jeg synes igen ugen er gået hurtig. Fåret Fiona er også ved at få en kammerat, det er koen Jensine, som jeg er ved at hækle. Hende kan i nok se senere på ugen. -hvis jeg klare ugens andre udfordringer! Kæresten har nemlig fået nyt arbejde (STORT TILLYKKE!) Men det betyder at jeg selv skal til at lave mad herhjemme, og jeg var rigtig dårlig for 2½ år siden, da vi flyttede sammen, siden har Kæresten lavet maden. Men nu skal jeg så prøve igen... -det bliver lidt spændende!

I aften skal vi også på landet. Min kære fader har fødselsdag i morgen, og skal de fejres lidt. Desværre er hans gave ikke kommet endnu, så den må han vente med, og nyde vores tilstedeværelse;O)

Håber i har haft en god weekend! -god uge 40 til jer...

1 kommentar:

  1. Hvor er den bare blevet flot Marie. Den kan jeg godt forstå at de blev rigtig glade for ;-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...