lørdag den 22. oktober 2011

Pakke og perler

Nu er jeg kommet i gang med julegaver anno 2011...

I onsdags fik jeg denne pakke fra Tante Grøn, skønt!!! så nu kunne jeg endelig komme i gang med min første hæklede jakke. Jeg har aldrig lavet så stort hækle projekt før, så er meget spændt. Det er til min mor, og hun selvfølgelig godkendt modellen. Men hun ved ikke hvilken farve den bliver,-og jeg vil udfordre hende lidt. Hun foreslog sort, som hun bruger meget. Så jeg forsøger at give hende en anden farve;O)

Øverst er der noget lilla garn, som jeg håber jeg kan lave en taske ud af, når jeg bliver færdig med at hækle. Der er også et lille strikkekit til rosenhuse, dem glæder jeg mig meget til at komme i gang med.

Tante grøn sendte også to blade med fra dropsdesign, som jakken også er fra. De har lavet en herrekollektion, og her fandt kæresten straks noget han kunne lide, -gisp... Tror ikke han er klar over hvor længe det tager for mig at strikke... Så forslog ham, at han kunne fortælle hans søster, at han ønskede sig en strikket trøje, for hun er brand-god til at strikke!!!

I dag er jeg alene hjemme. Og jeg hygger mig rigtig. Jeg har ikke lavet perler i mange år, og fandt dem endelig frem i dag... Hihi det er sjovt. Jeg har haft god inspiration fra hende her (tjek hendes give away!)og fra Hama's hjemmeside, som virkelig er et kig værd!


Rigtig god weekend!!!

1 kommentar:

  1. Hvor er de seje. Vi legede også med perler i weekenden og Lauge lavede sin første perleplade færdig (eller er de aldrig blevet helt færdige) Han var så stolt! De der æbler må jeg prøve at lave!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...